Tehnician Unghii

Tehnician Unghii

  • Saloane și clinici de frumusețe
  • Craiova, Dolj, RO

Cine suntem:

Lavish Aesthetic este un salon de înfrumusețare, renumit pentru servicii de cea mai înaltă calitate în domeniul îngrijirii unghiilor și al genelor.

Ce oferim:

- Venituri pe bază de procent: Înțelegem că ești o tehniciană de unghii talentată și vrem să-ți recunoaștem eforturile. Oferim un sistem de venituri atractive bazat pe procente din serviciile pe care le oferi, astfel încât să-ți poți crește câștigurile pe măsură ce faci ceea ce iubești.

- Program Flexibil: Înțelegem că viața are multe responsabilități, așa că oferim un program flexibil care să se potrivească nevoilor tale personale.

- Echipamente de Ultimă Generaţie: La Lavish Aesthetic, folosim cele mai moderne și eficiente echipamente pentru a-ți oferi resursele necesare desfășurării activității în cel mai bun mod posibil.

- Mediu de Lucru Plăcut: Salonul nostru este un loc plin de frumusețe și relaxare, atât pentru clienți, cât și pentru angajați. Vei lucra într-un mediu armonios și plăcut.

Dacă ești pasionată de îngrijirea unghiilor și ești în căutarea unei oportunități de carieră într-un mediu de înaltă calitate, ne-ar plăcea să te avem în echipa noastră!
Contactează-ne astăzi pentru a afla mai multe despre această oportunitate de angajare.
Participă la discuţie
Guest
Locuri de muncă, rapid și ușor
publicat de  Lavish Aesthetic Craiova
fulltime

Craiova
Dolj, RO

Aptitudini / abilităţi

  • Teamwork

Crează-ţi contul