Inginer Industria Alimentara

Inginer Industria Alimentara

  • Producție
  • Ramnicu Sarat, Buzău, RO

Scopul general al postului
Responsabilul de calitate, coordonează și gestionează toate activitățile de control al calității unui proces de producție, pentru a se asigura că materiile prime, procesele de productie și produsele finite îndeplinesc și respecta anumite standarde de calitate.
-Locatie: Ramnicu Sarat

-Candidatii trebuie sa aiba disponibilitatea de relocare in Ramnicu Sarat.

-Se ofera decontarea cheltuielilor de relocare.

Atributiile postului:
cunoaste standardele ISO22000, IFS, BRC, le mentine si le imbunatateste continuu;
ocupantul postului trebuie sã perfectioneze si sa mentina sistemele de management ale calitãţii;
trebuie sã efectueze auditurile calitãţii proceselor şi produselor;
coordoneaza intocmirea si reactualizarea manualului de calitate si-l completeaza in functie de schimbarea conditiilor;
coordoneaza intocmirea regulamentului de calitatea in vederea reducerii noncalitatii si incadrarii produselor in standardele internationale;
participa la atestarea produselor noi, omologandu-le pe cele ce urmeaza a fi introduse in fabricatie si creeaza noi retete;
organizeaza instruirea periodica a intregului personal din subordine;
participa la organizarea sistemului informational;
se preocupa de asigurarea si cunoasterea documentelor legale in baza carora se face receptia calitativa a materiilor prime si materialelor;
stabileste criterii de calitate;
stabileste parametrii de calitate ce vor fi cuprinsi in contracte si comenzi;
verifica prin CTC depozitul produse finite, sesizeaza si reclama, dupa caz, starea de curatenie a mijloacelor de transport;
identifica si izoleaza cu maxima operativitate neconformitatile aparute;
repartizeaza activitatile de lucru persoanelor pe care le are in subordine;
stabileste şi menţine relaţiile cu clienţii şi furnizorii în scopul asigurării calităţii;
tratezeaza neconformităţile şi stabileste măsurile corective împreună cu responsabilul de productie;
implementeaza politici în domeniul calităţii;
elaboreaza, participa şi urmăreste programele de audit;
se ocupa de de verificarile metrologice ale echipamentelor din dotare precum si de etalonarea aparaturii de laborator conform instructiunilor tehnice;
gestioneaza activitatea de laborator a unitatii;
pregateste si organizeaza expedierea de contraprobe in vederea efectuarii de analize in laboratoare externe/acreditate.
Cunostinte:
obligatoriu: limba engleza
operare PC: word, excel, navigare internet
Aptitudini şi competenţe personale
seriozitate, responsabilitate, adaptabilitate, autocontrol, atitudine pozitiva
atenţie, ascultare activă; îndemânare; concentrare;
punctualitate; capacitatea de a învăţa; aptitudini tehnice;
dispus întotdeauna să-şi îmbogăţească bagajul de cunoştinţe;
capacitate de analiza şi sinteza în valorificarea fondului de informaţii la elaborarea materialului documentar;
operativitate în furnizarea informaţiilor;
spirit cooperant în crearea şi cultivarea relaţiilor de parteneriat.
Experienta:
Experienta in industria alimentara: minimum 5 ani
Experienta in activitatea de control de calitate: minimum 3 ani, din care 1 an in pozitii manageriale.
CV-urile pot fi trimise la urmatoarea adresa: recrutare@abchumancapital.ro
fulltime

Ramnicu Sarat
Buzău, RO

Aptitudini / abilităţi

Crează-ţi contul