Casier /Lucrator Bucatarie
- Hoteluri / Restaurante / Catering
- Bucuresti,
București, RO
Casier /Lucrator Bucatarie
- Hoteluri / Restaurante / Catering
- Bucuresti, București, RO
Pachet salarial & Beneficii:
•Venit NET- din luna a 3- a (de la 2500 lei): Salariul NET + Tichete de masa (1 TM= 30 lei/ zi) +
Bonus performanata (conf. criteriilor de acordare);
•Program de lucru flexibil, in ture: 8h/ zi;
•Numar zile concediu de odihna: 21;
•Bonus vechime
•Prime cu ocazia sarbatorilor de Paste si Craciun;
•Program de instruire;
•Siguranta unui loc de munca stabil si corect, pe termen lung.
•Contract de munca pe perioada nedeterminata;
• Perioada contractuala: contract pe perioada nedeterminata.
Program de lucru: 8h- 5 zile/ saptamana cu 2 zile libere (se lucreaza in ture).
Cerinte job:
Studii obligatorii: Minim 8 clase- lucrator bucatarie | minim 10 clase- casier.
Nu necesita experienta, se asigura training (materiale training, platforma de invatare online).
Orele suplimentare se platesc conform legislatiei in vigoare.
Atributii principale:
•Prepara produsele din pui;
•Se asigura ca produsele sunt servite corespunzator;
•Estimeaza necesarul de produse și participa la inventarele periodice;
•Pastreaza curatenia utilajelor si a locatiei.
•Venit NET- din luna a 3- a (de la 2500 lei): Salariul NET + Tichete de masa (1 TM= 30 lei/ zi) +
Bonus performanata (conf. criteriilor de acordare);
•Program de lucru flexibil, in ture: 8h/ zi;
•Numar zile concediu de odihna: 21;
•Bonus vechime
•Prime cu ocazia sarbatorilor de Paste si Craciun;
•Program de instruire;
•Siguranta unui loc de munca stabil si corect, pe termen lung.
•Contract de munca pe perioada nedeterminata;
• Perioada contractuala: contract pe perioada nedeterminata.
Program de lucru: 8h- 5 zile/ saptamana cu 2 zile libere (se lucreaza in ture).
Cerinte job:
Studii obligatorii: Minim 8 clase- lucrator bucatarie | minim 10 clase- casier.
Nu necesita experienta, se asigura training (materiale training, platforma de invatare online).
Orele suplimentare se platesc conform legislatiei in vigoare.
Atributii principale:
•Prepara produsele din pui;
•Se asigura ca produsele sunt servite corespunzator;
•Estimeaza necesarul de produse și participa la inventarele periodice;
•Pastreaza curatenia utilajelor si a locatiei.
Autentifică-te pentru a lua parte la discuție !