Malina Malina Tulcea, RO Distribuie pe Facebook Distribuie pe Linkedin 7 Jul 2020
Medici generalisti, medici specialisti, medici stomatologi, asistenti medicali generalisti

Medici generalisti, medici specialisti, medici stomatologi, asistenti medicali generalisti

Union Effects
Medicină umană
fulltime

UNION EFFECTS OFERĂ JOBURI PENTRU:
-Asistenți medicali -> în Olanda;
-Medici Stomatologi -> în Olanda sau Belgia;
-Medici Generaliști (fără specializare sau fără rezidentiat) -> în Olanda sau Belgia;
-Medici Specialiști -> în Olanda sau Belgia.

Salarizare:
-Asistentul medical -> (neinregistrat la Colegiul Medicilor si Asistentilor), castiga un salariu maximum de 2.668 brut/ luna (2.100 net/ luna) -> 36 ore pe saptamana.
-Asistentul medical -> (inregistrat la Colegiul Medicilor si Asistentilor), castiga un salariu de pana la maximum 4.250 euro brut/ luna.
-Medicii Stomatologi -> incepătorii incep de la un salariu de bază standard de 4.500 euro brut si pot ajunge la 5.500 in primul an, dupa aceea pot alege pentru castiguri per pacient. In acest caz, in functie de rapiditate si profesionalism, acestia pot ajunge la sume importante care depasesc chiar si 15.000 de euro brut / luna -> 38 ore pe saptamana.
-Medicii Generalisti (fara specializare) -> ajung sa castige un maxim de 6.500 – 8.500 euro brut/ luna -> 38 ore pe saptamana.
-Medicii Specialisti -> ajung sa castige un maxim intre 9.000 - 20.000 euro brut/ luna -> 38 ore pe saptamana.

Condiții:
1. Diplomă/e de specializare în medicină
2. Învățarea limbii neerlandeze. (8 săptămâni studiu online + 17 săptămâni studiu intensiv în Olanda).
Nota informativa: Institutia angajatoare suporta cheltuielile de cazare si întretinere pe perioada studiului limbii neerlandeze în Olanda, exceptie fiind la Stomatologi care trebuie sa suporte singuri aceste cheltuieli in rate.
Institutia angajatoare detine propria "Academie de studii a limbii neerlandeze", în care profesori specializați se ocupă de pregătirea cursantilor. La sfârșitul acestei perioade, aproape toți studenții vorbesc bine sau chiar foarte bine limba neerlandeză la nivel conversațional sau chiar la nivel superior (termeni medicali).

Solicitanții care doresc să obțină un loc de muncă prin agenția noastră trebuie fie determinați să învețe limba neerlandeză si siguri 100% că vor să înceapă această procedură de angajare. Este o procedură care necesită timp, dar oferă solicitantului siguranta jobului pe termen lung, chiar până la pensionare.
Vorbirea limbii neerlandeze ajută candidatul la comunicare, la integrarea absolută, la flexibilitatea si la independenta/ libertatea de a alege. Foarte important este și faptul că sentimentul de excludere atat din mediul profesional cat și din cel social, este minimalizat sau devine aproape inexistent.

Dupa inceperea jobului, cazarea este in functie de ceea ce doreste fiecare. De la 1 camera, 1 apartament sau o casa (in functie de bugetul si preferintele fiecaruia). Institutia angajatoare vă va fi alaturi in aceste demersuri astfel incat sa puteti avea mai multe oferte si chiar ajutor in faza de negociere a acestora, dar si sugestii in formarea unor echipe astfel incat in faza initiala veti putea opta pentru a inchiria impreuna o casa, in special asistentilor medicali (un grup de 4 sau 5 pentru o plata cat mai distributiva), putand ulterior sa va alegeti o alta cazare in functie de posibilitati / sanse / necesitati.
Biletul/ele de avion necesare deplasarii catre Olanda intra in responsabilitatea solicitantului.

NU SE PERCEP COMISIOANE!

Asteptam CV-urile dumneavoastra la adresa de email: info@unioneffects.com
Pentru mai multe detalii puteti suna la numarul de telefon sau WhatsApp: +40 743 035 261 Elena
Puteti sa ne scrieti si pe Facebook Messenger ( accesand https://www.facebook.com/unioneffects ) , Instagram ( https://www.instagram.com/unioneffects ) sau sa ne intalnim la adresa Agentiei din Tulcea, Nr.103, Bl.M2, Sc.C, Parter, program cu publicul de luni pana vineri intre orele 9:00-17:00, sambata 10:00-14:00.