Master Data Master Data Sălaj, RO Distribuie pe Facebook Distribuie pe Linkedin 19 Nov 2020
Locuri de muncă, rapid și ușor

Angajăm Arhivist !

Master Data
Altele
RON 1 pe lună Simleu Silvaniei, Sălaj, RO
fulltime

Anunț pentru angajare ????????

Ești în căutarea unui job stabil ?
Se caută o persoană pentru rolul de Arhivist!

Firma angajatoare are sediul în Șimleu Silvaniei. Locul activității va fi în oraș/județ și în alte zone ale țării conform proiectelor disponibile.
Dacă nu ai specializarea de Arhivist, propunerea este următoarea : curs online (calificare) în perioada 23 noiembrie - 2 februarie (pauză în perioada sărbătorilor) și astfel asigurarea locului de muncă după absolvirea cursului. Pentru a fi considerata aplicant eligibil, persoana aleasă trebuie să fie absolventă de studii universitare cu diplomă de licență în unul din domeniile: limbă și literatură, limbi moderne aplicate, istorie, studii culturale (conform necesarului standardului ocupațional de Arhivist). Contractul de munca include clauze stricte de confidentialitate.

Dacă ești interesat/interesată de această oportunitate, așteptăm CV-ul tău pe adresa ► office@masterdata.ro până la data de 20 noiembrie 2020. Pentru mai multe detalii, poți apela 0752190290.

Cunoștințe necesare :
- Prelucrarea și arhivarea documentelor în format fizic & electronic;
- Cunoștiințe MS Office nivel mediu/avansat;
- Studiile, experiența relevantă în domeniu și permisul de conducere (B) constituie avantaj;
- Atenție la detalii, seriozitate, punctualitate.

Master Data SRL ofera servicii de legătorie, prelucrare arhivistică fizică și electronică iar din 2021 : conservarea și depozitarea arhivei.