Locuri de munca locale Locuri de munca locale București, RO Distribuie pe Facebook Distribuie pe Linkedin 2 Sep 2019
Locuri de muncă, rapid şi uşor

Analist software

Analist software
EURO 2000 pe lună Bucuresti, București, RO
fulltime

Software analyst

Cerinte Preferabile:
- Minim #5 #ani #experienta in domeniul sistemelor #informatice pe rol de analyst
- Cunostinte in managementul proiectelor
- Cunostinte despre dezvoltarea, configurarea si instalarea sistemelor informatice

Responsabilitati principale:
• Definirea si livrarea solutiilor de Tehnologia Informatiei
- Colecteaza cerintele, asista in definirea specificatiilor functionale pentru serviciile si sistemele informatice propuse si le transforma in specificatii tehnice.
- Participa in evaluarea, proiectarea, realizarea si implementarea proiectelor; evalueaza impactul implementarii modificarilor #software in sistemele informatice actuale, gândeste si implementeaza solutii tehnice adecvate.
- Produce documentatie tehnica pentru procese de selectie: Cerere de Oferta, Criterii de Evaluare, Planuri de Integrare, etc.
- Valideaza scopul, obiectivele, solutia tehnica detaliata si estimatul de efort aferent solutiei tehnice furnizat de echipele de dezvoltare interne sau externe pentru sistemele informatice
- Furnizeaza catre managerii de proiect si echipele de management recomandari si solutii din rolul de expert de sistem informatic asupra modului de implementare si desfasurare al proiectelor pe sistemele informatice in responsabilitatea ei/lui.
- Se asigura ca solutia de ansamblu pentru sistemele informatice aflate in responsabilitatea ei/lui este aliniata cu obiectivele si planurile arhitecturale pe termen lung ale sistemelor informatice ale clientilor externi si ca toate discrepantele intre aceste obiective si solutia de detaliu furnizata de echipele de dezvoltare sunt adresate si rezolvate in mod corespunzator.
- Se implica activ in definirea solutiei de detaliu, dezvolta / configureaza programele informatice aflate in responsabilitatea ei/lui.
- Asigura suport pentru alti furnizori / dezvoltatori in timpul fazei de dezvoltare, in scopul de a oferi o solutie tehnica adecvata.
- Asigura suport pentru echipele de testare in vederea pregatirii fazelor de testare programe informatice in scopul atingerii criteriilor de calitate ale produselor informatice livrate.
- Asigura un transfer corespunzator de cunostinte prin crearea si intretinerea documentatiei specifice fazei de proiect, pentru sistemele informatice in responsabilitatea lui/ei, prin organizarea si sustinerea de sesiuni de predare / primire a livrabilelor catre alte echipe implicate in procesele de dezvoltare sau prin prezentarea directa catre clienti a capabilitatilor tehnice si functionale ale solutiilor dezvoltate.
• Suport pentru platforme
- Asigura suportul si transferul de cunostinte pe intreg ciclul de viata al sistemului informatic, investigheaza, clarifica si ofera solutii pentru problemele tehnice aparute
- Asigura transferul adecvat de cunostinte pentru echipa de suport si mentenanta in timpul perioadei de proba si dupa punerea in productie.
- Monitorizeaza constant performanta si incarcarea sistemelor informatice si ofera suport in definirea strategiei de dezvoltare pentru sistemele informatice din cadrul domeniului
#Analist #software

cv pe infomunca2019@gmail.com