Bogdan Ilie Bogdan Ilie România, București Distribuie pe Facebook Distribuie pe Linkedin 9 Feb 2019
Venituri peste medie?

Venituri peste medie?

Candidatul ideal

In primul si in primul rand, nu cautam o persoana cu experienta in domeniul imobiliar, ci o persoana deschisa sa invete si sa cunoasca aspecte noi, sa se dezvolte alaturi de noi, o persoana cu o atitudine proactiva!
Colegul nostru ne dorim sa fie o persoana dedicata muncii sale si care isi doreste venituri peste medie! * Important: daca pentru tine este satisfacator sa stai toata ziua intr-un birou si sa primesti lunar un salariu mediocru...ne pare rau, dar nu te incadrezi in echipa noastra de tineri activi!

Descrierea jobului

Cu ce ne ocupam? E simplu: ne ajutam clientii sa-si gaseasca locuinta potrivita, sau biroul/spatiul potrivit necesitatilor lor! Pe scurt, intermediem tranzactiii imobiliare, fie ca e vorba de inchirierea sau de vanzarea/cumpararea unei proprietati, avand la dispozitie toata logistica necesara reusitei! ;)

Ce-ti putem oferi noi?

*venituri peste medie;(pachet salarial +Comision sau doar comision)

*stabilitate;

*mediu de lucru prietenos, competitiv ;);

*birou central Universitate

*training;

*va punem la dispozitie toata logistica necesara pentru a reusi alaturi de noi!

*si multe alte beneficii...noi te asteptam la un interviu pentru a le descoperi si tu, si pentru a afla mai multe despre lucrurile pe care le putem realiza impreuna!

Aplica acum pentru acest job si noi te vom contacta sa stabilim un interviu! ;)

Descrierea companiei

RBR Imobiliare este una dintre cele mai dinamice firme de consultanta si intermediere imobiliara de pe piata de profil din Romania. RBR Imobiliare ofera servicii specializate de consultanta si servicii de intermediere pentru toate segmentele pietei rezidentiale. Gama noastra de servicii integrate este menita sa ofere solutii complete intr-o piata imobiliara complexa. Implicandu-ne total in fiecare proiect, de la conceptul initial, diversele sale stadii si pana la finalizarea proiectului/achizitiei imobiliare suntem in masura sa asiguram satisfacerea deplina a clientilor nostr

Avem o echipa tanara, puternica si ambitioasa, ce urmareste excelenta in tot ceea ce face, imbinam experienta cu cerintele clientilor si astfel ajungem sa oferim servicii de inalta calitate.

Contact:

0736 070 365
Bogdan