OPTIM AD CALIFICĂRI OPTIM AD CALIFICĂRI Brașov, RO Distribuie pe Facebook Distribuie pe Linkedin 19 Mar 2020
SALES MANAGER la Optim AD Calificări, Brașov

SALES MANAGER la Optim AD Calificări, Brașov

OPTIM AD CALIFICĂRI
Educație / Training
EURO 800 pe lună Brașov, Brașov, RO
fulltime

OPTIMAD CALIFICĂRI are nevoie de tine!
Acum că ne-am format strategia de business, este musai să ne completăm echipa și să aducem în barca noastră un #SuperOM.

!!JOB BUN!!
Departamentul de SALES (vânzări) va fi numai al lui (ei). Îi oferim încredere, iar el (ea) va trebui să știe cui să vândă și cum să vândă. Si pentru că este un SuperOm, sigur că va fi peste tot, și la birou, și pe teren, consumând eficient cele 8 ore de lucru. Îl vom proteja de nesiguranță, cu materiale utile în vânzare, propriul laptop, telefon și mașină. Unde mai pui că va avea mereu aproape un om ”la butoane” în departamentul de marketing, cu care va lucra ușor, fără să se blocheze în proceduri.

!!CÂȘTIG SIGUR!!
Îl vom plăti ca pe un #SuperOM, adăugându-i la salariul de bază și comisioane pe bune, gândite pentru targetele îndeplinite.

!!CURIOS DE NOI!!
 www.facebook.com/OptimadCalificariBrasov - aici ne urmărești în timp real
 www.optimad-calificari.ro - aici răsfoiești informații despre business-ul nostru.

!!HAI IN ECHIPA OAD!!
Pentru noi va fi deajuns să-ți parcurgem cv-ul, actualizat cu experiența ta în muncă de până acum, ca mai apoi să ne și cunoaștem personal să discutăm detalii. Reține și trimite cv-ul însoțit de o poza personală recentă pe adresa email
 office@optimad-calificari.ro.

Știm că există printre voi un #SuperOm pentru business-ul #OAD. Iar chemarea noastră vrea să ajungă la câți mai mulți dintre voi.

APLICĂ și DISTRIBUIE cu încredere!
#newjob #bestjob #jobOAD #sales #salesman #OptimADcalificari #Brasov