Viorel Merlusca Viorel Merlusca România, Toată ţara Distribuie pe Facebook Distribuie pe Linkedin 8 Oct 2018
Locuri de muncă, rapid şi uşor

NOU!!! Cabin Crew!!!Companie privata urmeaza sa recruteze insotitori de bord VIP (numai femei) pentru pentru curse charter si insotitori de bord VIP (numai femei) pentru pentru vase croaziera. Dupa interviu se face curs pentru Atestat EASA de Membru al echipajului de cabina, Entertainer si Barman. Conform informatiilor echipajul de cabina format din 5 femei insotitori de bord si 5 entertaineri/barmani. Compania este specializata in operarea de zboruri charter VIP in special in Thailanda si Orientul Mijlociu. Compania ofera:
- rotatie de 3 săptămâni on, 3 off
- salarizare 3000 usd / 6 saptamani (3on/3off) (plus per diem de 60 usd/zi de zbor sau 80 usd/zi pentru petrecere pe yacht), la care se adauga tips.

Se cauta persoane cu un aspect fizic deosebit, open-minded. Pentru preselectie va rugam trimiteti pe adresa casting@modelling.ro - 3 fotografii tehnice (fata, spate, profil) in costum baie cu tocuri inalte (recente) si - poza carte de identitate. Persoanele minore vor fi respinse. Persoanele cu tatuaje vor fi respinse pentru insotitoare zbor insa sunt acceptate ca barmani/traineri.

Interviul are 2 etape. Interviu individual platit intre 10 si 200 eur (limba romana). Interviu cu Reprezentant (limba engleza sau franceza conversational). Interviul se va sustine intr-unul dintre orasele: Bucuresti/Tulcea/Galati/Constanta.