Ajutor de Bucătar
- Hoteluri / Restaurante / Catering
- Bucuresti,
București, RO
Ajutor de Bucătar
- Hoteluri / Restaurante / Catering
- Bucuresti, București, RO
Ești pasionat de bucătărie, vrei să te dezvolți în domeniu și să te înțelegi bine cu echipa din care faci parte?
HR Design recrutează pentru o companie renumită de catering pentru evenimente private, corporate,
nunți/botezuri - cu sediul în București, un Ajutor bucătar!
Pentru a-ți duce la îndeplinire activitățile zilnice, e important:
· să ai minim 1-2 ani experiență ca ajutor de bucătar
· să fii obișnuit cu mediul de lucru din bucătărie firmă de catering
· să te asiguri că totul este pregătit din timp, astfel încât să nu apară situații neplăcute
· să respecți procedurile de lucru
· să ceri și să aplici feedback-ul primit de la colegi sau șef
· să ai viteză de lucru și seriozitate
Iată, în mod concret ce vei reuși să faci:
· ajuți bucătarii să pregătească preparate calde și reci din bucătăria românească și internațional
· pregătești ingredientele necesare în funcție de rețetar
· urmezi instrucțiunile și sarcinile transmise de bucătari
· asiguri păstrarea în bune condiții a ustensilelor și aparaturii cu care lucrezi în bucătărie
· respecți regulile de igienă în alimentația publică
Compania îți oferă:
Ø program de lucru: L-V de 8 ore+1 oră pauză de masă (în variantele: 06:00-15:00, 07:00-16:00,
08:00-17:00)
Ø contract de muncă pe perioadă nedeterminată
Ø 21 zile de concediu de odihnă anual, zile libere conform legislației
Ø salariu fix: 2500 lei net
Dacă nu mai stai pe gânduri, ne poți transmite CV-ul tău pe adresa de email
contact@hrdesignconsulting.ro, sau sună la numărul 0722.496.449 ca să primești toate informațiile
necesare.
HR Design recrutează pentru o companie renumită de catering pentru evenimente private, corporate,
nunți/botezuri - cu sediul în București, un Ajutor bucătar!
Pentru a-ți duce la îndeplinire activitățile zilnice, e important:
· să ai minim 1-2 ani experiență ca ajutor de bucătar
· să fii obișnuit cu mediul de lucru din bucătărie firmă de catering
· să te asiguri că totul este pregătit din timp, astfel încât să nu apară situații neplăcute
· să respecți procedurile de lucru
· să ceri și să aplici feedback-ul primit de la colegi sau șef
· să ai viteză de lucru și seriozitate
Iată, în mod concret ce vei reuși să faci:
· ajuți bucătarii să pregătească preparate calde și reci din bucătăria românească și internațional
· pregătești ingredientele necesare în funcție de rețetar
· urmezi instrucțiunile și sarcinile transmise de bucătari
· asiguri păstrarea în bune condiții a ustensilelor și aparaturii cu care lucrezi în bucătărie
· respecți regulile de igienă în alimentația publică
Compania îți oferă:
Ø program de lucru: L-V de 8 ore+1 oră pauză de masă (în variantele: 06:00-15:00, 07:00-16:00,
08:00-17:00)
Ø contract de muncă pe perioadă nedeterminată
Ø 21 zile de concediu de odihnă anual, zile libere conform legislației
Ø salariu fix: 2500 lei net
Dacă nu mai stai pe gânduri, ne poți transmite CV-ul tău pe adresa de email
contact@hrdesignconsulting.ro, sau sună la numărul 0722.496.449 ca să primești toate informațiile
necesare.